Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jin Shin Jyutsu – harmoniseren eigen levensenergie

8 oktober 2017 @ 11:00 - 16:00

Registratie is niet meer mogelijk via website. Bel 06-24213133 om te informeren of er nog plek is.

Artikel Jin Shin Jyutsu in Happinez 2013#2 - Foto Harold Perreira

Jin Shin Jyutsu is een kunst die ons bewust maakt van ons aangeboren vermogen onze levensenergie te harmoniseren met onze eigen handen. Een kunst die haar wortels heeft in oude Oosterse wijsheid en een weten dat alles energie is. Een kunst die begrijpt hoe ook onze gedachten energie zijn en onze fysieke realiteit beïnvloeden. Onze fysieke gesteldheid beïnvloeden zelfs.

Mijn persoonlijke ervaring is dat het toepassen van Jin Shin Jyutsu, wat gemakkelijk, simpel en heel intuïtief is, mijn lichaam en geest helpt ontspannen. Moeiteloos.

Uitgenodigd door belangstelling van mensen in mijn omgeving en geholpen door de beschikbaarheid van een prachtige ruimte, geef ik op zondag 8 oktober een dag over het toepassen van deze liefdevolle kunst. Wat ik zal doen is Jin Shin Jyutsu delen zoals het NU in MIJ leeft. En mijn intentie is om je vooral uit te nodigen te ERVAREN wat deze kunst is en voor je kan betekenen.  Een dag van en voor ontspanning, plezier en verwondering.

Er is geen tarief voor deelname aan deze dag. Aan het einde heb je de gelegenheid je waardering te vertalen naar een donatie, zowel voor mijn bijdrage als voor de zo genereus ter beschikking gestelde ruimte.

Aanmelden graag via onderstaand formulier. Dank je!

Alvast (of eerst) wat lezen? Klik hier voor een artikel uit Happinez.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2017
Tijd:
11:00 - 16:00

Organisator

Henny Cramers
Telefoon:
+31 (6) 24213133
E-mail:
coach@hennycramers.com
Website:
www.hennycramers.com

Locatie

Upledger Instituut
Kapellestraat 26
Oudewater, 3421 CV Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.upledger.nl